Nieuws

Aanbieding - Combinatieaanbod pomp en brandslang

06-07-2018

Profiteer nu van ons combinatieaanbod! Met de duurzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden drainagepomp van Flygt en kwaliteitsslang van Eteha Slangtechniek bent u altijd klaar om keer op keer water te verpompen.

Nu van € 845,50 voor maar € 525,00!

De actie is alleen geldig op de Flygt Ready 4 230V/50Hz in combinatie met de Eteha 2" brandslang. Let op: de actieprijs is netto, exclusief btw en eventuele verzendkosten. Het combinatieaanbod is geldig tot en met 31-12-2018. Vermeld bij het plaatsen van een bestelling de promotiecode: IFR4-23050A. Het is mogelijk om de order zelf op te halen in Papendrecht of door ons te laten verzenden via DHL. Meer informatie of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met ons verkoopteam, telefoonnummer 088 - 66 55 800 of mail naar eteha@eteha.nl. Voor meer informatie kunt u ook klikken op onderstaande link.

Meer lezen

Diensten - Testen en (her)keuren slangassemblages

06-07-2018

Naast het geruime assortiment bieden wij ook diverse diensten aan om u te voorzien van producten van hoge kwaliteit. Een van deze diensten is het testen en (her)keuren van slangassemblages. Bij de eerste test / keuring krijgt u van ons een uniek slang- en certificaatnummer waaronder alle gegevens digitaal worden geregistreerd in ons dataregister. Na de test wordt door een collega van de administratie een certificaat gemaakt waarin de testresultaten zijn vastgelegd. Dit certificaat is 1 jaar geldig. Het certificaat en de gegevens van de test kunnen op elk moment opgevraagd worden bij ons op het kantoor.

Na een periode van gebruik is het keuren van uw slangen en koppelingen aan te raden en in een aantal gevallen zelfs wettelijk verplicht. Bij het aanleveren van de slang wordt er eerst een visuele inspectie volgens de norm NPR 5527 gedaan. De inspectie bestaat onder andere uit een visuele controle op lekkages, beschadigingen, inbouwwijze en afvoer van statische elektriciteit. Als deze niet aan de voorgeschreven criteria blijkt te voldoen, dan is het nodig om de slang te repareren of zelfs geheel af te keuren. Wanneer de visuele inspectie goed bevonden is, gaan wij over op het testen van de slang. De slang wordt naast de technische inspecties getest door middel van lucht of water. Na de test wordt door een collega van de administratie een certificaat gemaakt. Bij eventuele afkeur wordt de reden hiervan op het certificaat gemeld.

Om te voorkomen dat de geteste slang over de vervaldatum gaat, krijgt u van ons een herinneringsmail. Hierin wordt vermeld welke certificaten er binnenkort zullen verlopen en dat u de mogelijkheid heeft om ze bij ons te herkeuren.

Eteha Slangtechniek werkt volgens de wet- en regelgeving, hieronder valt dus ook de dienst testen en (her)keuren van slangassemblages. Hierin maken wij gebruik van 2 normen om aan richtlijnen van het testen en (her)keuren te voldoen, namelijk norm NPR 5527 en NEN-EN-ISO 1402.

Meer lezen

Eteha aanwezig op Maritieme beurs

21-03-2018

PAPENDRECHT - Ook in 2018 staat Eteha Slangtechniek weer op de Maritime Industry beurs in Gorinchem. Dit jaar zal de beurs plaats vinden op 29, 30 en 31 mei. Tijdens de drie dagen durende beurs kunt u onze stand bezoeken en eventuele vragen stellen aan onze specialisten.

Sinds 2005 is Eteha Slangtechniek vertegenwoordigd op de Maritieme Beurs in Gorinchem. Al jaren is de beurs het platform om je netwerk op te bouwen. Tijdens de drie dagen durende beurs is er gelegenheid om onze stand met de laatste nieuwe producten te bezoeken. Onze specialisten van het verkoopteam, Jacco en Rogier Hessing, zullen voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.

De stand nummers van de exposanten zijn ook al bekend. U kunt ons dit jaar vinden op stand nummer E101, dicht bij de hoofdingang. De uitnodigingen voor de beurs zullen binnenkort verzonden worden. Wilt u ook een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Jacco Hessing, telefoonnummer 088 66 55 800 of stuur een mail naar eteha@eteha.nl. De Maritime Industry beurs is drie dagen open van 13:00 tot 21:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie over Eteha en de beurs? Volg dan onze sociale media kanalen of klik op de button hier onder. 

Meer lezen

Contact

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur.

Stel een vraag

Versturen