Nieuws

Aangepaste openingstijden december

01-12-2020

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten op onderstaande dagen. In de tussengelegen dagen zijn wij natuurlijk bereikbaar voor al uw vragen en bestellingen.

During the holidays we are closed on the following days. In the days in between we are of course available for all your questions and orders.

24-12-2020 vanaf / from 12:00
25-12-2020 - Kerst / Christmas
31-12-2020 - Oudjaarsdag / New Year's Eve
01-01-2021 - Nieuwjaarsdag / New Year

Namens team Eteha Slangtechniek wensen wij u alvast fijne kerstdagen en een stralend en veilig Nieuwjaar!
On behalf of the Eteha Slangtechniek team, we wish you a Merry Christmas and a radiant and safe New Year!

Meer informatie

Eteha Slangtechniek 40 jaar!

01-09-2020

Wat begon als een klein nationaal familiebedrijf, opgericht door de heer Lou Hessing, groeide al snel uit tot een middelgroot internationaal familiebedrijf. Vandaag 1 september 2020 bestaat Eteha Slangtechniek 40 jaar en daar zijn wij trots op! 

Meer informatie

Groot onderhoud N3

27-08-2020

Sinds 6 augustus 2020 werkt Rijkswaterstaat aan het groot onderhoud N3. Dit duurt tot eind 2021. Er komt onder meer een nieuwe fundering en stil asfalt. De weg kan er straks weer jaren tegenaan. Het werk wordt in fases uitgevoerd, elke keer op een ander deel van de N3.

Om de hinder te beperken, worden volledige wegafsluitingen in (lange) weekenden gepland en deels tijdens vakantieperiodes uitgevoerd. Tijdens weekendafsluitingen is (een deel van) de N3 volledig afgesloten voor auto’s en vrachtwagens. Doorgaand verkeer wordt dan omgeleid via de A15 en A16 (en omgekeerd). Op overige dagen blijft de N3 open, wel met minder rijstroken. Verkeer richting de A15 rijdt over twee rijstroken en verkeer richting de A16 over één rijstrook. Toe- en afritten blijven zoveel mogelijk open.

Dat het onderhoud tot hinder gaat leiden is zeker. De overlast zal echter anders zijn dan tijdens de afsluiting van de Wantijbrug. Het verkeer kan namelijk meestal over de N3 blijven rijden.

Meer informatie

Actieweken klemmen

21-08-2020

De maanden september en oktober staan in het teken van de klemmen! De kortingen kunnen oplopen tot wel 75% korting! Hoe meer u koopt, hoe hoger de korting. Onder de actie vallen verschillende soorten RVS en stalen klemmen, verkrijgbaar in diverse maten. Kijk onderstaand voor de artikelen die onder de actie vallen.

Type klemmen en materiaal:
ESPA slangklem 1 en 2-delig - RVS en staal (type pari klem)
ESMA wormslangklem - RVS en staal
Super klem - Staal
Oortjes klem – Staal
Leidingklem - Staal
Lekring - RVS

Tijdens deze actie werken wij met staffelkortingen. Voor alle artikelen geldt bij afnamen van een x aantal stuks de volgende kortingen:
0 t/m 50 stuks = 50% korting
51 t/m 75 stuks = 60% korting
76 t/m 100 stuks = 65% korting
101 of meer = 75% korting

Voor prijzen, maten en beschikbare voorraad kunt u klikken op onderstaande link of neem contact met onze verkoopmedewerkers, telefoonnummer 088 - 66 55 800.

Voor alle afgeprijsde artikelen geldt zolang de voorraad strekt, exclusief btw en eventuele verzendkosten. U kunt de klemmen telefonisch bestellen via ons verkoopteam of aan de balie in ons magazijn in Papendrecht. Bij een bestelling aan de balie kunt u na betaling de klemmen gelijk mee nemen. Actie is geldig van 01-09-2020 t/m 30-11-2020.

Klik hier voor de beschikbare maten 

Stichting ANDERS

14-04-2020

In februari dit jaar werden wij benaderd door Stichting ANDERS om een meneer met een licht verstandelijke beperking en een chronische ziekte uit Sliedrecht te helpen. Meneer kreeg via de verzekering een hoog-laag bed wat voor zijn ziekte noodzakelijk was. Op dat moment was er alleen weinig plek op het bed te plaatsen.

Nadat wij benaderd waren om meneer te helpen, hebben wij zonder aarzelen ja gezegd. Met een aantal collega's hebben wij de kamer leeg geruimd, zodat het nieuwe bed geplaatst kon worden. Het was geweldig om te zien hoe blij meneer was met deze actie.

Wij willen Stichting Anders bedanken dat ze met ons contact hebben opgenomen voor deze actie. Wij vonden het een geweldige ervaring.
 

Stichting ANDERS

COVID-19 update

17-03-2020

De maatschappij en dus ook het bedrijfsleven wordt momenteel geconfronteerd met het coronavirus. Ondanks het virus blijven wij gewoon open! Uiteraard volgen wij bij Eteha Slangtechniek de maatregelen op die opgesteld zijn door het RIVM. Deze hebben wij ook toegepast bij onze afhaal- en bestelbalie. Onderstaand vindt u de maatregelen die wij bij onze balie hebben genomen:

- Momenteel kunt u bij ons alleen pinnen.
- U kunt er voor kiezen om de pakbon/factuur digitaal te ontvangen.
- Na elke klant maken onze medewerkers de balie en de pinautomaat schoon.
- Op de balie liggen (vochtige) doekjes om eventueel uw handen schoon te maken. Deze kunnen na gebruik in de prullenbak gegooid worden.
- Komt u iets afleveren? Dan vragen wij u om de doos/spullen op de balie neer te leggen. Onze medewerkers zullen vervolgens de doos/spullen zelf oppakken.

Heeft u vragen of wilt u wat bestellen? Bel dan naar 088 - 66 55 800. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur.

Meer lezen

Eteha aanwezig op internationale beurs: Europort 2019

18-09-2018

Ook in 2019 staat Eteha Slangtechniek weer op de Europort beurs in Rotterdam Ahoy. Dit jaar zal de beurs plaats vinden op 5, 6, 7 en 8 november van 10:00 tot 18:00 uur. Tijdens de vier dagen durende beurs kunt u onze stand bezoeken en eventuele vragen stellen aan onze specialisten.

Sinds 2009 is Eteha Slangtechniek aanwezig op de Europort. Al jaren is de beurs het platform om je netwerk op te bouwen en te versterken.

Dit jaar hebben wij geen eigen stand in Hal 4, maar staan wij gezamenlijk met andere partijen in hal 1 op standnummer 1202. Hier zullen wij u te informeren over de laatste ontwikkelingen en bespreken wij met u de mogelijkheden.

Heeft u nog geen toegangskaarten maar wilt u wel de beurs en ons bezoeken? Klik dan op onderstaande link voor gratis toegangskaarten tot de beurs en onze stand. 

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie over Eteha en de beurs? Volg dan ons dan op Facebook!

Gratis toegangskaarten

Aanbieding - Combinatieaanbod pomp en brandslang

06-07-2018

Profiteer nu van ons combinatieaanbod! Met de duurzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden drainagepomp van Flygt en kwaliteitsslang van Eteha Slangtechniek bent u altijd klaar om keer op keer water te verpompen.

Nu van € 845,50 voor maar € 525,00!

De actie is alleen geldig op de Flygt Ready 4 230V/50Hz in combinatie met de Eteha 2" brandslang. Let op: de actieprijs is netto, exclusief btw en eventuele verzendkosten. Het combinatieaanbod is geldig tot en met 31-12-2018. Vermeld bij het plaatsen van een bestelling de promotiecode: IFR4-23050A. Het is mogelijk om de order zelf op te halen in Papendrecht of door ons te laten verzenden via DHL. Meer informatie of een bestelling plaatsen? Neem dan contact op met ons verkoopteam, telefoonnummer 088 - 66 55 800 of mail naar eteha@eteha.nl. Voor meer informatie kunt u ook klikken op onderstaande link.

Meer lezen

Diensten - Testen en (her)keuren slangassemblages

10-06-2018

Naast het geruime assortiment bieden wij ook diverse diensten aan om u te voorzien van producten van hoge kwaliteit. Een van deze diensten is het testen en (her)keuren van slangassemblages. Bij de eerste test / keuring krijgt u van ons een uniek slang- en certificaatnummer waaronder alle gegevens digitaal worden geregistreerd in ons dataregister. Na de test wordt door een collega van de administratie een certificaat gemaakt waarin de testresultaten zijn vastgelegd. Dit certificaat is 1 jaar geldig. Het certificaat en de gegevens van de test kunnen op elk moment opgevraagd worden bij ons op het kantoor.

Na een periode van gebruik is het keuren van uw slangen en koppelingen aan te raden en in een aantal gevallen zelfs wettelijk verplicht. Bij het aanleveren van de slang wordt er eerst een visuele inspectie volgens de norm NPR 5527 gedaan. De inspectie bestaat onder andere uit een visuele controle op lekkages, beschadigingen, inbouwwijze en afvoer van statische elektriciteit. Als deze niet aan de voorgeschreven criteria blijkt te voldoen, dan is het nodig om de slang te repareren of zelfs geheel af te keuren. Wanneer de visuele inspectie goed bevonden is, gaan wij over op het testen van de slang. De slang wordt naast de technische inspecties getest door middel van lucht of water. Na de test wordt door een collega van de administratie een certificaat gemaakt. Bij eventuele afkeur wordt de reden hiervan op het certificaat gemeld.

Om te voorkomen dat de geteste slang over de vervaldatum gaat, krijgt u van ons een herinneringsmail. Hierin wordt vermeld welke certificaten er binnenkort zullen verlopen en dat u de mogelijkheid heeft om ze bij ons te herkeuren.

Eteha Slangtechniek werkt volgens de wet- en regelgeving, hieronder valt dus ook de dienst testen en (her)keuren van slangassemblages. Hierin maken wij gebruik van 2 normen om aan richtlijnen van het testen en (her)keuren te voldoen, namelijk norm NPR 5527 en NEN-EN-ISO 1402.

Meer lezen

Eteha aanwezig op Maritieme beurs

21-03-2018

PAPENDRECHT - Ook in 2018 staat Eteha Slangtechniek weer op de Maritime Industry beurs in Gorinchem. Dit jaar zal de beurs plaats vinden op 29, 30 en 31 mei. Tijdens de drie dagen durende beurs kunt u onze stand bezoeken en eventuele vragen stellen aan onze specialisten.

Sinds 2005 is Eteha Slangtechniek vertegenwoordigd op de Maritieme Beurs in Gorinchem. Al jaren is de beurs het platform om je netwerk op te bouwen. Tijdens de drie dagen durende beurs is er gelegenheid om onze stand met de laatste nieuwe producten te bezoeken. Onze specialisten van het verkoopteam, Jacco en Rogier Hessing, zullen voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.

De stand nummers van de exposanten zijn ook al bekend. U kunt ons dit jaar vinden op stand nummer E101, dicht bij de hoofdingang. De uitnodigingen voor de beurs zullen binnenkort verzonden worden. Wilt u ook een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Jacco Hessing, telefoonnummer 088 66 55 800 of stuur een mail naar eteha@eteha.nl. De Maritime Industry beurs is drie dagen open van 13:00 tot 21:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie over Eteha en de beurs? Volg dan onze sociale media kanalen of klik op de button hier onder. 

Meer lezen

Contact

Ketelweg 89
3356LD Papendrecht

T  088 - 66 55 800
E  eteha@eteha.nl

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur. Heeft u een spoedgeval na sluitingstijd? Wij helpen u graag. Bel naar 088 - 66 55 800, druk op 1 en u wordt doorverbonden met een van onze medewerkers.

Stel een vraag