Per 1 november 2022 nieuw in ons assortiment: Repico koppelingen! Het Repico® product programma bestaat uit roestvast stalen buiskoppelingen en reparatiekoppelingen voor buis diameters DN15-2000. Het uitgebreide assortiment biedt een snelle een eenvoudige verbindingsoplossing voor alle buizen en hoekverdraaiing is mogelijk. Eenvoudig te hanteren dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp. Op verzoek ook verkrijgbaar voor hoge drukken of met FKM of Siliconen afdichting

Wij hebben momenteel 4 Repico koppelingen in ons assortiment. Het gaat hier om de Repico Grip, Slip, Repair en Repair Long Version. Later gaan wij dit assortiment verder uitbreiden met meer varianten.

De Repico Grip type koppeling biedt een trekvaste / axiale borgverbinding voor alle metalen leidingen, maakt vervanging van buissecties mogelijk en is geschikt voor hoge druk. Dit type koppeling is ca. 30% lichter ten opzichte van flensverbindingen, dempt waterslag, trillingen en contactgeluid.

De Repico Slip type koppeling biedt een een oplossing om alle leidingen te verbinden, waarbij de leiding moet kunnen uitzetten, krimpen en/of ondersteunen. De hoofd componenten zijn vervaardigd uit roestvast staal 316L met verder een progressieve afdichting. Dit type koppeling is ca. 30% lichter ten opzichte van flensverbindingen, dempt waterslag, trillingen en contactgeluid.

De Repico Repair (RH) is een lichtgewicht scharnierend type reparatiekoppeling die de mogelijkheid biedt om alle leidingen permanent of tijdelijk te repareren. Geschikt voor water en neutrale vloeistoffen van -30° C tot +110° C. De Repair is ook in een lange versie verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over (een van) onze Repico koppelingen, neem dan contact op met ons verkoopteam: 088 – 66 55 800.