PAPENDRECHT – Ook in 2018 staat Eteha Slangtechniek weer op de Maritime Industry beurs in Gorinchem. Dit jaar zal de beurs plaats vinden op 29, 30 en 31 mei. Tijdens de drie dagen durende beurs kunt u onze stand bezoeken en eventuele vragen stellen aan onze specialisten.

Sinds 2005 is Eteha Slangtechniek vertegenwoordigd op de Maritieme Beurs in Gorinchem. Al jaren is de beurs het platform om je netwerk op te bouwen. Tijdens de drie dagen durende beurs is er gelegenheid om onze stand met de laatste nieuwe producten te bezoeken. Onze specialisten van het verkoopteam, Jacco en Rogier Hessing, zullen voor u klaar staan om al uw vragen te beantwoorden.

De stand nummers van de exposanten zijn ook al bekend. U kunt ons dit jaar vinden op stand nummer E101, dicht bij de hoofdingang. De uitnodigingen voor de beurs zullen binnenkort verzonden worden. Wilt u ook een uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op met Jacco Hessing, telefoonnummer 088 66 55 800 of stuur een mail naar eteha@eteha.nl. De Maritime Industry beurs is drie dagen open van 13:00 tot 21:00 uur.

Wilt u op de hoogte blijven van alle informatie over Eteha en de beurs? Volg dan onze sociale media kanalen of klik op de button hier onder.