Onze diensten

Testen en herkeuren
van slangassemblages

Eteha Slangtechniek heeft de faciliteiten om slangen na assemblage te testen. Bij de eerste test / keuring krijgt u van ons een uniek slang- en certificaatnummer waaronder alle gegevens digitaal worden geregistreerd in ons dataregister. Daarnaast krijgt u van de testresultaten een testcertificaat. Dit certificaat is 1 jaar geldig en is gekeurd volgens de norm NEN-EN-ISO 1402. Na een periode van gebruik is het herkeuren van uw slangen en koppelingen aan te raden en in een aantal gevallen zelfs wettelijk verplicht. Uiteraard willen wij dit graag voor u doen. Meer informatie? Klik dan op onderstaande link.

Repareren van slangen

Het repareren van diverse slangen wordt gedaan door onze specialisten van het magazijn.

Advies op locatie

Een advies aan de telefoon is niet altijd mogelijk omdat elke locatie uniek is. Wij komen graag eens bij u langs om uw situatie te bekijken. Zo kunnen wij tot een advies op maat komen.

Ook tijdens deze moeilijke corona tijd geven wij advies op locatie. Dit doen we uiteraard wel volgens de maatregelen: op afstand en met mondkapje. Een andere mogelijkheid is om advies te geven via een videoverbinding. Zo kunnen wij toch zien wat de situatie is en kunnen wij een gepast advies geven.

Assembleren slangen

In ons magazijn hebben wij mogelijkheden om allerlei soorten en typen slangen te assembleren. Wij verzorgen slangassemblages volgens uw specificaties. U kunt bijvoorbeeld adapters, afdichtingen en/of koppelingen toevoegen aan de assemblage. Heeft u al een of meerdere onderdelen van de assemblage in huis, maar heeft u de mogelijkheid niet om te assembleren? Geen probleem, wij doen dit graag voor u.