Beste klanten,

Het is niemand ontgaan, de corona pandemie heeft voor veel opschuddingen gezorgd. Prijzen stijgen en leveringen blijven uit. Helaas zien wij ons genoodzaakt om u te informeren over de verdere ontwikkelingen rondom prijzen en aanvragen.

Grondstoffen zoals koper, aluminium en roestvrij staal zijn de afgelopen 12 maanden met maar liefst 35% gestegen. Bovendien is het aanbod van elektriciteit in C02-intensieve industrieën zoals metaalbewerking aanzienlijk verminderd als gevolg van een strenger milieubeleid. Daarnaast draagt ​​het tekort aan vrachtruimte enorm bij aan de prijsstijging.

Als gevolg hiervan kunnen we momenteel geen prijzen bevestigen voor een langere periode. Voor aanvragen vanaf 1 november 2021 kan de geldigheid van de offerte dus afwijken van onze huidige voorwaarden. De vervaldatum van de offerte zal bovenaan de offerte vermeld worden.

Het is onduidelijk wanneer de situatie zich gaat stabiliseren. De druk op de grondstofprijzen lijkt voorlopig niet af te nemen en blijft instabiel.

Uiteraard zullen wij u nog steeds voorzien van scherpe prijzen en producten van kwaliteit, zoals u van ons gewend bent.

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Team Eteha